Latifi: Maqedonia ka funksionuar mirë edhe pa Lazarovin! (VIDEO)

Hendbollisti i klubit Rinia nga Shkupi, Basri Latifi në emisionin ‘Sportmania’ që transmetohet në televizionin SHENJA, ka komentuar ecurinë e përfaqësueses së Maqedonisë në Kampionatin Evropian që u zhvillua këtë muaj në Kroaci. Ai mes tjerash ka veçuar edhe pjesën e ndeshjeve që Maqedonia i zhvilloi pa kapitenin Kiril Lazarovin.

“Momenti i Kiril Lazarovit ishte pak psiqik ndoshta, sepse ekipi është i përgatitur me atë. Por nga ana tjetër e kemi pasur një trajner shumë të mirë që mund të thuhet më i miri i kësaj kohe dhe sa keni mundur ta vëreni se Maqedonia ka luajtur një lojë që nuk nvaren nga Lazarovi”, tha në emisionin ‘Sportmania’ mes tjerash hendbollisti i klubit Rinia, Basri Latifi.

Latifi: Maqedonia ka funksionuar mirë edhe pa Lazarovin! “Momenti i Kiril Lazarovit ishte pak psiqik ndoshta, sepse ekipi është i përgatitur me atë. Por nga ana tjetër e kemi pasur një trajner shumë të mirë që mund të thuhet më i miri i kësaj kohe dhe sa keni mundur ta vëreni se Maqedonia ka luajtur një lojë që nuk nvaren nga Lazarovi”, tha në emisionin ‘Sportmania’ mes tjerash hendbollisti i klubit Rinia, Basri Latifi.

Публикувахте от Tv Shenja в 29 януари 2018 г.

Leave a Reply