Xhejms vazhdon të shkruajë historinë në NBA

LeBron Xhejms vazhdon të shkruajë hisotrinë në NBA. Ai shndërrohet në basketbollistin që ka realizuar më shumë kosha pas sezonit të rregullt, duke kaluar edhe rekordin e Kareem Abdul-Xhabar.

Një karrierë legjendare e 33-vjeçarit, që vetëm ndaj Bostonit në “play off” ka realizuar në total 1 107 pikë, 22 herë mbi 30 pikë dhe në 7 raste më shumë se 40 pikë. Vetëm në këtë sezon ka shënuar mbi 40 pikë në 6 ndeshjet e “play off”, një rekord ky i 18 viteve të fundit, duke barazuar Allen Ajversonin në vitin 2001 me Filadelfia 76. Më mirë se LeBron Xhejms kanë bërë Xheri Uest me 8 ndeshje “play off” me më shumë se 40 pikë në vitin 1965 dhe Majkëll Xhordan me 7 takime në vitin 1989.

Gjithsej të etiketuara

Leave a Reply