MekGregor nuk ka qenë aq i pafajshëm, shihni veprimin e tij skandaloz (VIDEO)

Irlandezi Konor MekGregor nuk ishte edhe i pafajshëm në përballjen e sotme ndaj Khabib Nurmagomedov.

Irlandezin e kanë kap kamerat nga një këndë tjetër, ku shihet duke e sulmuar stafin e dagestanezit.

Në të njëjtën kohë, MekGregor mundohet të bëjë të njëjtën gjë, dhe teksa aty shkëmben disa grushte me një prej trajnerëve të Khabib, përpara se të vinin edhe dy të tjerë, me njërin që e ka goditur keq nga mbrapa.

Pamjet më poshtë tregojnë më tepër nga ngjarja e vitit, në të cilën Khabib Nurmagomedov kishte dominim të plotë, ndaj në raundin e katërt Konor MekGregor ishte i detyruar që të dorëzojë luftën.

Leave a Reply