Qeveria e Norvegjisë do të finansojë edukimin e trajnereve femra 

Federata e futbollit të Maqedonisë në Romë firmosi Memorandum për bashkëpunim me Asosiacionin e futbollit të Norvegjisë për zhvillim të futbollit te femrat. Projekti i finansuar tërësisht nga Qeveria e Norvegjisë parasheh organizimin e katër seminareve në periudhën kohore prej dy vite e gjysmë. Në secilin seminar/kurs do të participojnë 24

Kosova shënon ngritje, Maqedonia dhe Shqipëria pësojnë rënie

Asnjë ndryshim në ranglistën Botërore më të re të FIFA-s edhe muajin për janar, sa i takon 10-shes së parë, mirëpo nuk nuk mund të thuhet e njëjta gjë për përfaqësuesen e futbollit të Maqedonisë e cila ka humbur 3 pozita dhe tanimë renditet e 71-ta në botë. Më mirë

Çeferin rizgjidhet president i UEFA-së, Sejdini vlerëson punën e tij

Aleksader Çeferin rizgjidhet në krye të UEFA-s për një mandat tjetër katërvjeçar gjatë punimeve të Kongresit të 43-të të zakonshëm të UEFA-s në Romë. Slloveni i cili në shtator të 2016-tës u zgjodh president i shtatë i shtëpisë së futbollit evropian pas largimit të Mishel Planit, këtë të enjte u