Sejdini: Infantino u tregua udhëheqës i jashtëzakonshëm i FIFA-s

Në Paris të Francës po zhvillohet kongresi i 69-të i FIFA-s në të cilët po marrin pjesë edhe krerët e Federatës së Futbollit të Maqedonisë, presidenti Muamed Sejdini dhe sekretari gjeneral, Filip Popovski.  Në Kongresin e FIFA-s, presidenti aktual, Xhani Infantino mori besimin që të udhëheq Qeverinë e Futbollit Botëror