Gol fantastik, i cili nuk mund të shihet çdo ditë (VIDEO)

Nuk kemi informacion se për çfarë ndeshje dhe për cilët skuadra bëhet fjalë, mirëpo ajo që bie në sy në këtë përballje është goli i shënuar, të cilit do i’a kishin lakmi edhe yjet më të mëdhenj të futbollit.

Në videon më poshtë mund të shihni se si futbollisti i kthyer me shpinë nga një pozitë shumë e vështirë me një kvintë arrinë që të shënojë një gol fantastik, i cili thjesht nuk mund të shihet për çdo ditë në fushat e futbollit.

Leave a Reply