Ndërpritet për kohë të pacaktuar kampionati vendor në të gjitha kategoritë

Komisioni për gara pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë vendosi të pezullojë për kohë të pacaktuar kampionatin kombëtarë në Ligën e Parë, Ligat e Dyta e të Treta, si dhe kampionatin e femrave dhe futsallin.

Vendimi u mor pas rekomandimeve dhe ndalesave të fundit nga Ministria e Shëndetësisë për parandalimin e virusit COVID-19, i cili përfshin ndalimin e të gjitha tubimeve publike dhe private, pavarësisht nga rëndësia apo numri i pjesëmarrësve-koncerte, teatro, kinema, palestra sportive, palestrave, e kështu me rradhë.

Paraprakisht, në pajtueshmëri me rekomandimet dhe ndalesat e Qeverisë së Maqedonisë për parandalimin e virusit COVID-19, Komisioni për futbollin e moshave solli vendim për ndërprerjen e gjithë garave në kategoritë e reja dhe ndeshjet e Ligave të Fëmijëve të FFM-së të pezullohen për dy javët e ardhshme.

Leave a Reply