Premierliga nuk rifillon më 30 prill!

30 prilli nuk do të jetë datë e rifillimit të futbolli anglez, ka mësuar “Sportsmail”.

Klubet e EFL kanë qenë të informuar se kriza e vazhdueshme e shkaktuar nga shpërthimi koronavirus ka bërë që gjasat për të luajtur në fund të muajit të ardhshëm të pamundur.

Një datë e re pritet të shpallet javën e ardhshme, pas një takimi në mes të Premierligës dhe EFL, transmeton lajmi.net.

Zyrtarët kanë pranuar që, me vendin në mbyllje dhe lojtarët të paaftë për të stërvitur, 30 prilli nuk është një perspektivë realiste.

Një javë më parë, pezullimi u zgjat deri në 30 prill, me Federatën e Futbollit duke rënë dakord se sezoni aktual mund të “zgjatet pafundësisht”.

Leave a Reply