Shkëndija ndahet me Agim Ibraimin

Agim Ibraimi nuk është më pjesë e Shkëndijës, pasi me marrëveshje të dyanshme palët kanë ndërprerë bashkëpunimin. Kuqezinjtë përmes një komunikate kanë njoftuar ndërprerjen e bashkëpunimit me Agim Ibraimin. Kryesia dhe futbollisti me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur se ndarja në këtë moment është në interes të të dy palëve. KF Shkëndija

FFM përcakton ekipet që do të luajn në Europë, Shkupi i gëzohet më shumë kualifikimit

Sileksi, Shkëndija, Renova dhe Shkupi janë skuadrat që do ta përfaqësojnë vendin këtë verë në garat europiane. Në situatë kur sezoni garues 2019-20 në elitën vendore u mbyll në xhiron e 23-të për shkak të pandemisë Kovid 19, Federata e Futbollit të Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e Këshillit Drejtuesit