Ndodhi edhe kjo, pjesëtarit të klubit brazilian termometri i duket si armë! (VIDEO)

Brazili është një ndër shtetet më të prekura nga pandemia e koronavirusit. 2 milion 675 mijë e 676 persona aktualisht janë të infektuar, derisa 92 789 persona kanë ndërruar jetë. E gjithë kjo ka bërë që klubet braziliane të tregohen shumë të kujdesshme në zbatimin e masave mbrojtëse dhe protokollit

Gjithsej të etiketuara