Jasir Asani e pëson keq nga shoku i tij në një aheng (VIDEO)

Shkupijani, Jasir Asani, pjesë e Partizanit të Tiranës e ka pësuar keq nga një shok i tij në ambientet e një lokali. Ish futbollisti i FC Shkupit dhe Vardarit bie pre e kuriozitetit të tepruar, kur shoku i tij i kërkon të shikojë në shishe me ujë.

Asani uli kokën për të parë çfarë ka në shishe, ndërsa shoku i tij e shtypi shishen duke e lagur futbollistin e Partizanit të Tiranës, i cili gjithë këtë situatë jo të lakmueshmë për të e ka postuar në faqen e tij zyrtare në TikTok, aplikacioni më i përdorur për videot e shkurtra për momentin.

VIDEON MUND TA SHIHNI NË LINKUKN MË POSHTË:

https://www.tiktok.com/@jasirasani21/video/6883235077116022017?lang=en

Leave a Reply