Shkëndija me dy mungesa të rëndësishme zbret sot në fushëpërballë kazakëve të Kaysar

Shkëndija po vazhdon me përgatitje intensive në Turqi. Me ngarkesë të shtuar stafi teknik kërkon të realizojë në maksimum planprogramin dhe pavarsisht lodhjes ekipi vijon të punojë edhe në ndërtimin e lojës, krahas akumulimit të forcës dhe qëndrueshmërisë. Në këtë drejtim, sot futbollistët “kuqezi” do të zhvillojnë edhe ndeshjen e tretë

10 ekzekutuesit më të mirë të guajtjeve të lira, në mesin e tyre edhe shkupjani, Enis Bardhi

Mediat në Spanjë  kanë publikuar listën e 10-të ekzekutuesve më të mirë të gjuajtjeve të lira, duke llogaritur si hark kohor 5 vitet e fundit. Në shqyrtim janë marrë vetëm 5 ligat kryesore europiane, përfshirë këtu edhe La Ligën spanjolle, nga e cila vinë edhe më i miri, Lionel Messi,