Mediat serbe zbulojnë, ky është dënimi që e pret Serbinë

Nëse nga hetimet e FIFA-s konstatohet se flamuri “Jo dorëzim” ka përfunduar vërtet në dhomat e zhveshjes së Serbisë, si dhe nëse e interpretojnë si mesazh politik, Federata e Serbisë do të dënohet rëndë.

Ky është raportimi që bëjnë mediat serbe pasi FIFA ka nisur të hetojë veprimin skandaloz të Serbisë që bëri në dhomat e zhveshjes kur prezantuan flamurin serb me hartën e Kosovës në mes me mesazhin “nuk dorëzohemi”.

“Stjuardët nuk e ndaluan flamurin, as nuk pati ndalim për ta hequr gjatë ndeshjes. Ajo qëndronte në tribuna dhe e pamë në TV në disa raste. Ky nivel i shkeljes nuk duhet të ketë me vete sanksione drastike. Është e sigurt që nuk do të ndëshkohemi me heqjen e pikëve, as me ndonjë përjashtim nga Botërori, por dënimi pritet të jetë me gjobë”, ka shkruar Kurir.

Vendimi do të merret, me shumë mundësi, të hënën.

 

Leave a Reply