Trajneri Osmani flet për fazën përgatitore, miqësoret, përforcimet dhe ndeshjen me  Sllovan Bratisllava

Trajneri Qatip Osmani ka mbetur i kënaqur me angazhimin e futbollistëve për gjatë fazës së përgatitjeve, ku skuadra e Struga Trim Lum ka zhvilluar edhe katër ndeshje kontrolluese. Edhe pse në disa momente, në disa prej ndeshjeve skuadra strugane kishte hasur edhe në disa gabime, strategu tetovar beson se deri në