Shkëndija nuk ndalet, te ekipi i parë sjellë talentin e kombëtares U19 të Shqipërisë

Shkëndija mendon për të ardhmen dhe paralel me prurjet e kësaj merkato si përforcime për skuadrën e parë, kryesia e klubit me kujdes ka vepruar edhe me talentët e pranishëm në ekipet e moshave. Në këtë drejtim skuadra kampione në fuqi ka konfirmuar marrëveshjen profesionle me mbrojtësin Almir Rexhepi, një futbollist