Zbulohet e vërteta e përleshjes dhe 5 kartonëve të kuq, Nejmar ishte ofenduar në baza racore (VIDEO)

“El Clasico-ja” françeze midis Paris Sen Zhermen dhe Olimpik Marsej pati edhe një pjesë të tretë, ku shikuesit përmes ekraneve televizive patën mundsinë të shohin edhe disa sekuenca “boksi”. E gjithë kjo detyroi arbitrin kryesor që fare në fund të takimit të tregojë plotë 5 kartonë të kuq, pas përleshjes që