I akuzuari për racizëm, arbitri rumun befason me deklaratën!

Pozicioni i arbitrit rumun, Sebastian Kulteskut vështirësohet nga ora në orë, me hapa të barabartë me përshkallëzimin e indinjatës dhe turpit për drejtuesit e UEFA-s dhe botës së futbollit në përgjithësi. Shprehja raciste “ky i ziu” nga arbitri i katërt për të identifikuar kamerunasin Pier Vebo (asistentin e Bashakshehirit) në minutat