Yjet e futbollit botëror prezantojnë topin “Telstar” të Botërorit “Rusi 2018” (VIDEO)

Yjet e futbollit botëror në aktivitet, si dhe ata që janë tërhequr, kanë udhëtuar drejt Moskës për të marrë pjesë në ceremoninë e prezantimit të topit që do të përdoret në Botërorin e vitit të ardhshëm, “Telstar”, i krijuar nga kompania gjermane e veshjeve sportive “Adidas”. Të pranishëm në këtë ceremoni