FIFA vjen me një ndryshim epokal, një futbollistë mund të ndryshojë kombëtare!

Ndryshim epokal i Federatës së Futbollit Ndërkombëtarë (FIFA-s). Sipas “El Paìs”, organizmi më i lartë i futbollit botëror ka aprovuar një modifikim të rëndësishëm të rregullores së zgjedhjes së kombëtareve, duke i lejuar, sipas kushteve të përcaktuara, të rinjve të ndryshojnë Kombëtare edhe nëse e kanë veshur më parë fanellën

Kukësi në luftë të hapur me tetovarin, Valon Et’hemi

Largimi i mesfushorit tetovar, Valon Et’hemi vijon të mbetet një çështje e hapur te Kukësi, me klubin dhe lojtarin që kanë pretendimet e tyre për kontratën, ndërsa fjalën e fundit do ta thotë tashmë Dhoma e Zgjidhjes së Mosmarrëveshjeve në FIFA. “Panorama Sport” zbuloi në numrin e djeshëm se vetë lojtari