Kumanova dhe KF Bashkimi në zi!

Një lajm i trisht na vjen nga Kumanova, e që është i ndërlidhur ngushtë me KF Bashkimi dhe tifozët e kësaj skuadre “Ilirët”. Sot në moshë fare të re nga jeta u nda anëtari i këtij grupi, Kastriot Sopi, të cilin “Ilirët” do ta kujtojnë me mallë. Pikërisht ishte grupi i tifozëve