Ja sa ka përfituar Shkëndija dhe mund të përfitojë nëse kalon raundin e dytë!

Pjesëmarrja në Kupat europiane pa dyshim se janë shansi më i mirë për klubet nga vendi për të arkëtuar shuma të konsiderueshme të hollash dhe për rritur ndjeëshëm buxehtin e tyre, njofton “infOSport.mk”. Këtë vit UEFA ka shtuar bonuset që jep pas çdo kualifikimi dhe deri më tani, Shkëndija, që merr