Emir Sahiti vërshohet nga ofertat

Emir Sahiti edhe zyrtarisht është një futbollist i lirë, ndërsa me të mësuar një fakt të këtillë, në adresë të talentit 19-vjeçar kanë arritur disa oferta nga jashtë Maqedonisë. Burime të “infOSport.mk” bëjnë me dije se disa skuadra nga Kroacia dhe Qiproja kanë shfaqur interesim për ish “romantikun”, i cili