“Todor Proeski” dhe “Air Albania” në garë për të qenë nikoqir të kompeticionit të tretë të UEFA-s

Duke filluar nga sezoni 2021-2022, Shtëpia e Futbollit Europian (UEFA), do të shtojë edhe një kompeticion tjetër në nivel klubesh. Fjala është për "UEFA Conference League", që do të jetë kompeticioni i tretë europian pas Ligës së Kampionëve dhe Liga Europa, shkruan “infOSport.mk”. Në këtë kompeticion do të kenë mundësi të