Milevski fton Bejtullain e Shkëndijës, konfirmohet mungesa e Et’hemit dhe Ristovskit!

Përfaqësuesja A e Maqedonisë gjatë ditës së sotme edhe zyrtarisht do të nis përgatitjet për dy ndeshjet e fundit të grupit 3 në Ligën e Kombeve kundër Gjeorgjisë (Tbilisi, 23 shtator) dhe Bullgarisë (Shkup, 26 shtator). Për shkak lëndimit tashmë dihet se Darko Çurlinov nuk do të jetë në përfaqësuese për

Partneritet i ri ndërmjet UNICEF-it dhe Federatës së futbollit të Maqedonisë

Federata e Futbollit të Maqedonisë  dhe Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijë (UNICEF), kanë bërë një partneritet të ri lidhur me Ditën Botërore të Fëmijëve, me të cilin do të promovojnë rëndësinë e përfshirjes, mosdiskriminimit dhe barazisë së fëmijëve dhe të rinjve në sport dhe lojëra. Këtë vit, Dita Botërore