Visar Musliu: Fizikisht dhe taktikisht duhet të jemi në nivel të lartë

Përfaqësuesja A e Maqedonisë vazhdon përgatitjet për ndeshjet e shtatorit në kuadër të eliminatoreve për Kampionatin Evropian 2024 kundër Italisë (09.09.) dhe Maltës (12.09.). Në prag të takimit me Italinë, ka folur qendërmbrojtësi Visar Musliu, i cili ka ndarë pritshmëritë e tij për ndeshjen ndaj kampionëve të Evropës. “Duam të tregohemi në