Shkëndija me Reshat Ramadanin në formacion frymon ndryshe

Shkëndija thuajse gjatë gjithë kampionatit ishte nën hijen e Struga Trim Lum dhe FC Shkupit, duke qenë vazhdimisht në ndjekje të tyre, por njëkohësisht edhe duke pritur momentin e duhur për të shpërthyer. Dhe si duket tashmë ka ardhur momenti i “kuqezinjëve”, që vetë vendosin për fatin e tyre, kur është