Kapet duke trafikuar drogë me emrin e MekGregor, sozia e sportistit dënohet me 3 vite burg

Një person i ngjashëm me Konor MekGregor që merrej me drogë duke përdorur karta me emrin e irlandezit është burgosur për tre vjet. Mark Nie, 34 vjeç, u tha oficerëve se emri i tij ishte “Conor” ndërkohë në automjetin e tij u gjetën karta biznesi me emrin “Mcgregor Enterprise”. Pas arrestimit të

Akuza të rënda ndaj ish-çiklistit kampion, Lenc Armstrong! Përdorte një motor të fshehur për të rritur shpejtësinë!

Ish-çiklisti kampion, Lenc Armstrong mbetet një emër i madh i këtij sporti edhe pse u përfshi në një skandal dopingu, pas të cilit të gjithë titujt iu hoqën. Mirëpo për Arsmtrong skandalet nuk kanë të ndalur edhe në kohën e tashme, kjo pasi një gazetar francez është i sigurt se ish-çiklisti

Bëni sport nga shtëpia me Drita Islamin dhe instruktorë të njohur sportiv

Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me një ekip instruktorësh eminentë dhe të njohur në fusha të ndryshme të sportit nga nesër do të ofrojë video online me ushtrime për ruajtjen e formës trupore gjatë kushteve të jashtëzakonshme të imponuara nga pandemia. Në mesin e instruktorëve të përzgjedhur nga Qyteti i Shkupit,

Masat qeveritare për sportistët, pagë minimale për gjithë ata me kontratë në vepër

Drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport, Darko Kaevski prezantoi masat e reja të Qeverisë për sportistët, ekipet dhe punonjësit sportive. Të gjithë sportistët dhe punonjësit sportiv të cilët janë të angazhuar me kontratë në vepër, apo kontratë të përgjithshme në klubet e tyre sportive, do të marrinë pagë minimale prej