Mojsovski: Plotë 10 mln euro fantastike do të shkojnë si mbështetje direkte financiare për sportistët

Zëvendësministrja e Drejtësisë, ktorija Avramovska-Madiq, së bashku me drejtorin e Agjencisë për Rini dhe Sport, Naumçe Mojsoski, sot mbajtën konferencë për media në lidhje me Ligjin për sportin që u miratua dje dhe u propozua nga Ministria e Drejtësisë. Avramovska - Madiq theksoi se Ligji për sport parasheh stimulim financiar për

Lajm i mirë për spordashësit në Komunën e Çairit! Po rindërtohet palestra e njohur “Partizan” dhe plus një pishinë

Më në fund lajme të mira për gjithë sportdashësit në Komunën e Çairit, në të cilën sërish do të fillojë të gjallërojë palestra e njohur “Partizani”, por njëkohësisht në këtë komunë do të fillojë edhe ndërtimi i një pishine të re, e paralajmëruar shumë vite më parë, por që asnjëherë