Si po evoluon Premierliga për t’i ndihmuar futbollistët muslimanë që agjërojnë?

Muaji i shenjtë i Ramazanit do të fillojë edhe zyrtarisht nga nesër, por gjithë neve muslimanët sonte pas mesnate do të bëjmë syfirin e parë. Është ky muaj ky i paqës, mëshirës dhe mirësisë, por shumë sfidues për sportistët, të cilët kanë angazhime fizike me stërvitje dhe me lojë. Mirëpo, Premierliga po