Maqedonia deri 21 vjet startoi përgatitjet për ndeshjet me Gjeorgjinë dhe Austrinë

Përfaqësuesja e të rinjëve të Maqedonisë deri 21 vjet në nëntor e presin dy ndeshje shumë të rënda kundër reprezentacioneve të Gjeorgjisë dhe Austrisë. Me 16 nëntor forcat do ti masim me Gjeorgjinë në terren vendas në kuadër të xhiros së katërt të eliminatoreve për kualifikim në KE 2025, që do