Voska Sport ndahet me plotë 10 futbollistë!

Voska Sport përmes faqes zyrtare në “facebook” ka njoftuar për ndërprerjen e bashkëpunimit me plotë 10 futbollistë, përcjellë “infOSport.mk”. Bëhet fjalë për futbollistët, si: Emir Aliu, Hristijan Grozdanoski, Mihajlo Jakimoski, Riste Ilijoski, Altin Lloga, Armend Alimi, Bogdan Velinovski, Darko Razmoski, Goran Trajkoski dhe Igor Panoski, të cilët nuk do i