Shtëpi e re për çdo vit të kontratës, si Arminia e mashtroi sulmuesin Reina

Kontratat duhen lexuar mirë dhe fatmirësisht në ditët e sotme futbollistët kanë menaxherë dhe një ekip të tërë pas tyre që kujdesen për këtë pjesë. Vite më parë ishte ndryshe dhe lojtarët shkonin dhe firmosnin vetë, sikurse bënte Giuseppe Reina. Sulmuesi gjerman vendosi një klauzolë mjaft të çuditshme në kontratën e tij. Kjo