IAAF u merr medaljet olimpike atleteve turke

Elvan Abejlegese dhe Gamze Bulut janë suspenduar dhe u janë marrë medaljet olimpike, pas përsëritjes së mostrave të dopingut. IAAF ka njoftuar se Abejlegese ishte pozitive në steroidin e ndaluar stanozolol në testimin e përsëritur pas marrjes së mostrave të saja nga Kampionati Botëror 2007. Ajo është suspenduar me dy vjet dhe