FC Shkupi mbetet pa shërbimet e njërit prej lojtarëve më të mirë që ka luajtur ndonjëherë në Çair

FC Shkupi pas shumë luhatjeve brenda sezonit, me shumë gjasa këtë vit do të mbetet pa asnjë titull. Edhe pse matematikat ende janë në lojë, mirëpo ato janë të paarritshme, duke pasur parasysh diferencën prej 7 pikëve ndaj liderëve të Struga Trim Lum dhe faktin se deri në mbyllje të

Habil Ajeti ndihmës seleksionues i përfaqësueses së volejbollit të Maqedonisë

Habil Ajeti, njëri prej volejbollistëve më të mirë shqiptarë në vend dhe rajon, është emëruar zëvendës seleksionues i përfaqësueses së volejbollit të Maqedonisë. Kështu Habil Ajeti pas shumë çmimeve e titujve si lojtar aktiv, tashmë merr vlerësimin e rradhës edhe në cilësinë e trajnerit. Ajeti do të jetë ndihmës i Joshko