Kapiteni i FC Strugës, Shaqiri: Fitimi i “Kupës Pavarasia”, motiv plus për kyçje në elitë!

Të themeluar vetëm tre vite më parë dhe arrijnë të fitojnë “Kupa Pavarësia” në pjesëmarrjen e parë të tyre në këtë kompeticion që organizohet për herë të 9-të në histori nga Federata e futbollit të Shqipërisë. Është Struga Trim Lum, klubi me ambicie të mëdha që këtë sezon garojnë në