Vazhdojnë paqartësitë në kampin e Kosovës, policia fillon marrjen në pyetje

Federata e Futbollit të Kosovës gjatë ditës së djeshme doli me një kumtesë, përmes së cilës konfirmoi përjashtimin e portierit Arijanet Muriq për arsye disiplinore. Fillimisht portali kosovar, “Indeksionline” kishte raportuar se bëhej fjalë për një përleshje mes gardianit të “dardanëve” dhe shokut të tij, Edon Zhegrovës. Më pas ky i