Çfarë nuk po shkon te Shkëndija!? Pse Ballistët  po “shantazhojnë” presidentin Besnik Ibraimi!

Një ndër tifogrupet më të mëdha shqiptare, “Ballistët”, që mbështesin ekipin e   Shkëndijës nga Tetova, kohën e fundit vazhdimisht po kërkojnë dorëheqjen e kryetarit të klubit, Besnik Ibraimi. Por vallë, pse...? Ballistët thonë se Ibraimi vazhdimisht po i injoron dhe po i përbuz ata, ndërsa një gjë e tillë është e patolerueshme,