Osmani: FFM nuk ka asnjë detyrim të respektojë Marrëveshjen e Prespës

Federata e Futbollit,  nuk ka asnjë detyrim për të rregulluar emrin e saj sipas Marrëveshjes së Prespës sepse nuk merr fonde nga buxheti, thotë Ministri i Jashtëm Bujar Osmani. "FFM është një organizatë e pavarur dhe jofitimprurëse,  që është regjistruar në Regjistrin Qendror si një shoqatë që nuk merr para të