Dashuria është e verbër

Një vizatim shumë i çuditshëm me aktorët kryesor Lionel Messi dhe Kkristiano Ronaldo është shfaqur në njërën prej rrugëve më të frekuentuara në Barcelonë vetëm disa ditë para derbit të madh spanjoll, midis Realit të Madridit dhe Barcelonës. Ky vizatim që është vepër e artistëve të rrugës “TVBoy” paraqet dy yjet