Nis fushata “Futbolli kundër diskriminimit”, futbollistët e kombëtares pro tolerancës

Në prag të fillimit të Kampionatit Europian të Futbollit, Federata e Futbollit, Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi dhe Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar promovuan fushatën kundër diskriminimit. Qëllimi i saj është që përmes mesazheve audio-vizuele të përkthyera në 7 gjuhë, të promovohet barazia, toleranca dhe të ketë mirëkuptim më të madh