Shorti për inkuadrim në Ligën e Dytë vuri përballë dy skuadrat shqiptare, Bashkimi-Vëllazërimi

Shorti për ndeshjet e balotazhit për inkuadrim në Ligën e Dytë, vuri përballë dy skuadrat shqiptare, Bashkimin e Kumanovës dhe Vëllazërimin e Kërçovës, njofton "infOSport.mk". Ndërkohë në dy përballjet tjera takohen Teteksi - Osogova dhe Vardar Negotino - Novaci. Ndeshjet në fjalë në program janë me datë 28 maj, ndërsa në mënyrë