Trajneri shqiptarë nga Gostivari që po bënë bujë në futbollin gjerman

Sporti në veçanti futbolli është një nga aktivitetet ku shqiptarët e diasporës kanë treguar suksese të jashtëzakonshme. Në këtë mes hyn edhe trajneri shqiptar nga Gostivari i Maqedonisë së Veriut, Lirim Mixhaiti, i cili jeton dhe vepron në Berlin të Gjermanisë ku ka dhënë një kontribut të madh në zbulimin e