Përqafimi mes futbollistit shqiptarë nga Kosova dhe atij nga Serbia, rrëmben vëmendjen e mediave italiane!

Përqafimi mes futbollistit shqiptarë nga Kosova, Mërgim Vojvoda dhe atij me origjinë serbe, Sasha Lukiç, pasi ylli i përfaqësueses së Kosovës kishte shënuar golin e fitores përballë Parmës, ka rrëmbyer vëmendjen e mediave italiane. Në një artikull të “La Repubblica”, thuhet se nëse do të ishin takuar në një kohë tjetër,