Ndeshja e parë futbollistike që u transmetua drejtpërdrejtë në TV (FOTO)

Është televizioni i njohur britanik, BBC që ka transmetuar ndeshjen e parë futbollistike drejtpërdrejtë në televizion. Ishte ajo një ndeshje special e aranzhuar në mes të Arsenalit dhe rezervave të këtij klubi londinez që u zhvillua në stadiumin “Hajberi” dhe që u transmetua drejtëpërdrejtë në televizion, duke u bërë kështu ndeshja