5 zëvendësime dhe ndryshimi i pozicionit jashtëloje, FIFA vendos rregullat e reja në futboll

Bordi i Shoqatës Ndërkombëtare të Futbollit ratifikoi ndryshimet për sezonin 2022/23, që do hyjnë në fuqi që nga data 1 korrik i këtij viti. Udhëhequr nga Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino dhe me prezencën e disa prej federatave më të rëndësishme në botë, gjithashtu diskutuan mundësinë për ndryshimin e zëvendësimeve. Po ashtu