Nëna shqiptare dhe babai serb, talenti i Monakos zgjedh kombëtaren që do përfaqësojë

Një histori e veçantë është ajo e talentit të Monakos, Dejan Kuzmanoviç. 17-vjeçari aktivizohet me të rinjtë e skuadrës nga Monte Karlo, aty ku po shkëlqen në repartin e mbrojtjes. Përveç qendërmbrojtësit, Kuzmanoviç e bën shumë mirë edhe detyrën e mbrojtësit të djathtë. E veçanta e lojtarit është se babai i tij