Legjenda Suat Zendeli vjen me një apel të fortë për “Ballistët” dhe “Shvercerat”

Dikur iu gëzoheshin fitoreve të njëra tjetrës, dikur e ndanin bashkë tribunën për të festuar sukseset e ndërsjella, mirëpo viteve të fundit situata nuk është e tillë. Gjërat kanë ndryshuar aq shumë, sa që vllaznillëku mes tifo grupeve “Ballistët” të Shkëndijës dhe “Shvercerave” të FC Shkupit, ka shkuar aq larg