FC Shkupi dhe Struga Trim Lum fitojnë në gjeneralet para ndeshjeve europiane

FC Shkupi dhe Struga Trim Lum të mërkurën kanë zhvilluar ndeshjet e rradhës kontrolluese, që njëherit ishin edhe të fundit para ndeshjeve europiane, njofton “infOSport.mk”. Këto ndeshje trajnerëve të skuadrave përfaqësuese të vendit tonë në Europë, Goce Sedlloskit dhe Srgjan Zaharievskit, ju kanë shërbyer si provë gjenerale para sfidave europiane. FC