Dyshime për manipulime, testet e Prishtinës mund të ishin “kurdisur”

Ndeshja parakualifikuese e Liga Europa midis Lincoln dhe Prishtinës në është anuluar për shkak se 8 pjesëtarë të skuadrës kosovare kanë rezultuar pozitiv me koronavirus. Ndeshja u anulua nga autoritet shtetërore vendase pasi që UEFA ishte pro që kjo ndeshje të vazhdohet. Kjo ka hapur dyshime që mund të ketë “kurdisje” pasi