Në ndeshjen e 17-vjeçarëve, Zvicër-Finlandë, në fushë zbritën plotë 11 shqiptarë nga gjithsej 12!

Finlanda dhe Zvicra e 17-vjeçarëve të enjtën zbritën në fushë për tu përballur njëra me tjerën në kuadër të sfidave kualifikuese të Kampionatit Botëror U-17. Deri këtu nuk ka asgjë të veçantë dhe gjithçka është normale, mirëpo nëse themi se pjesë e këtij takimi ishin plot 12 talentë shqiptarë, 10 pjesë